Cine suntem noi?

Diana si Florin. Sau DSF-ii cum ne mai place sa zicem.

Incantati de cunostinta!

DSF Studio

Suntem cei mai “neseriosi” fotografi de nunta, vesnic plini de energie, pusi pe farse, sotii si bancuri, ne alimentam cu veselia celor din jur, reusind usor sa aducem buna dispozitia si sa smulgem frecvent hohotele de ras, atat de necesare noua pentru a transpune in imagini realiste, “neregizate”, naturaletea, dinamismul si energia pozitiva a celor din jur.

O facem cu placere de cate ori ni se iveste ocazia, traim pentru asta, viata-i frumoasa si merita traita, am renuntat fiecare dintre noi la cariere (economie, inginerie, IT) – carora le-am dedicat ani multi din viata –  doar pentru a ne urma adevarata chemare, foto si videografia, scriem permanent povesti cu, despre si pentru oameni frumosi la trup si suflet, cautam simplitatea si frumusetea in permanenta, neobositi, cu speranta ca in felul acesta vom scrie povesti, prin care sa ramanem in sufletele oamenilor, atat de dragi noua.

In urma cu 22 de ani ne incepeam cariera de fotografi de eveniment, iar de atunci sute de evenimente ne-au trecut prin mana… Am plans am ras, ne-am bucurat si ne-am intristat alaturi de voi, am pus suflet in fiecare fotografie, am trait impreuna clipe unice, regasite poate numai in imaginile ramase inghetare in incercarea de a strapunge barierele timpului. In toti acesti ani, echipa s-a marit, DSF-ii au devenit o mare familie, mai putenica cu fiecare an care trece…

Au trecut multi ani, au aparut si cateva fire de par alb, dar inca vad cum apare o raza de soare pe fata Dianei cand pune mana pe camera foto. Este greu de descris in cuvinte… I se lumineaza fata pur si simplu.

Pentru 4 ani pana-n pandemie, am predat “Arta fotografica” la scoala de excelenta “Sf. Mucenita Filoteea” si am avut sansa sa punem camera in mana catorva generatii de copii. Acum sunt adulti, si suntem mandri ca o parte din acestia au apucat pe drumul dificil al cunoasterii artei fotografice.

Daca facem treaba buna? Sper ca da. Arunca te rog un ochi prin portofoliul nostru si apune-ne si parerea ta, pentru noi conteaza.

Follow us on social media.